Senioren

Mocht je intersse hebben in het badmintonnen, dan kunt je altijd binnen lopen en een kijkje nemen of eens lekker meespelen.

Alle soorten senioren kunnen bij onze vereniging terecht, zowel recreanten en badmintonners die elders vandaan komen of de sport weer op willen pakken. Indien je niet in het bezit bent van een racket kunt je die altijd lenen om eens te proberen of de sport bevalt.

Speellocaties

In de Reimerswaal hal kunt je terecht op woensdagmiddag (14:30 – 15:30) of donderdagavond (vanaf 20:00 uur).
Op dinsdagavond (20:00 – 21:30) wordt er gespeeld in Rilland in de gymzaal.

Spelregels badminton

Spelregels worden tijdens het spelen uitgelegd door de medespelers op de baan.

De kantine is op donderdagavond ook geopend voor een drankje tussendoor of na het badmintonnen.

Toernooien

Als seniorenspeler kunt je ook meedoen met ons eigen toernooi. Dit wordt georganiseerd in het weekend van eind januari/begin februari.
Het is vooral een gezelligheids toernooi voor alle soorten spelers. De recreant kan hier spelen, maar ook vele competitie spelers doen hieraan mee. Spelers worden verdeeld in diverse categorieën en spelen in een poule diverse wedstrijden, eventueel met finale partijen erna.

Senioren kunnen natuurlijk ook meedoen met andere toernooien. Je kunt toernooien altijd vinden via de toernooisite

Training

Op donderdag avond wordt er in de hal ook getraind door de hogere senioren teams. Een aantal van de competitie teams spelen ook hun competitie wedstrijden op donderdag. De hoogste teams spelen hun thuis wedstrijden op vrijdagavond.