50 jaar jubileum

In 2009 heeft de vereniging het 50 jarig bestaan gevierd.
Gedurende het gehele jubulieum jaar zijn er activiteiten georganiseerd, zoals de jubileum toernooi op 8 januari, jeugdmiddag op 18 april en feestdag op 9 mei.

Jubileum toernooi begon met een spel en spektakel middag voor de jeugd, met o.a. Hollandse spelen. Het apenkooi was wel de topper deze middag. Na afloop werd de jeugd nog getrakteerd op speciaal gemaakte jubileum cakejes.
De senioren hebben in de avond uren een beschuitbus toernooi gespeeld, met natuurlijk ook veel vertier in de kantine tussendoor en na afloop.
foto’s van het jubileum toernooi

Speciaal voor onze grote groep jeugd is een jeugdmiddag georganiseerd. Gestart werd er met een sponsorloop waarbij er rondjes door de hal gerend werden. In het pikke donker kon er vervolgens gespeedmintond worden. Deze variant van badminton is met speciale rackets en shuttles. Er zijn ook fluoriserende staafjes in de shuttle te doen. Alle kinderen konden zich ook laten schminken met fluoriserende schmink. De blacklights zorgen voor speciale effecten.
Tot slot was er buiten een superglijbaan, wie het snelst bij de bel was. Heel koud maar wel heel leuk.
Deze dag werd afgesloten met friet in de kantine. Alle deelnemers en begeleiders zijn met hun verdiende medaille aan het eind nog even in het zonnetje gezet voor de groepsfoto.
foto’s van de jeugdmiddag

De jubileumdag was een super leuke en gezellige dag voor iedereen.
In de hal werd na opening van de wethouder een badmintonclinic gegeven door de badmintonbroers Dennis en Arless Tjin-Asjoe. Alle leden groot en klein gehuld in hun nieuwe gesponsorde clubshirt hebben flink moeten zweten tijden de clinic. De broers gaven een complete show weg met veel amusement.
Na de clinic was er in de kantine een receptie, waar ook nog diverse oudleden aanwezig waren. Natuurlijk was er ook een afgevaardigde (dhr. Vermaas) van de NBB die een mooi praatje hield.
In het dorpshuis werd de dag afgesloten met een groot feest. Muziek, dans, opgevoerde stukjes, prijsuitreiking clubkampioenschappen vulden de avond. Hoogtepunt was wel het optreden van de speciaal (uit eigen leden) geformeerde Blues Brothers BCRS band.
foto’s van de feestdag